#gruemenu.grue

Ден на отворените врати

Дзалли проведе Ден на отворените врати на 25.06.2016.

 

flaer zalli flaer zalli2

 

На 25.06.2016г се проведе Ден на отворените врати в Дзалли ООД Габрово - над 100 служители, гости и техните семейства се забавляваха заедно.

За първи път на 25.06.2016г. Дзалли ООД отвори специално вратите си за всички желаещи да посетят и да се запознаят с дейностите във фабриката.
Интересното събитие стартира в 11,30 ч. в завода на фирмата в гр. Габрово и продължи до ранния след обяд.
Над 100 гости, служители и техните семейства от Габрово, имаха възможност да се запознаят с производствените процеси в завода и да прекарат един забавен ден, изпълнен с много полезна информация, изненади и подаръци.
Посетителите бяха любезно посрещнати от екипа на Дзалли.
Мероприятието протече в прекрасна атмосфера на усмивки и положителни емоции. Гостите се запознаха със секторите - Администрация, Производство, Моделиерна, Кроялна, Склад, Механици, както и залата за отдих и конферентните зали. Имаха възможността да проследят целия процес на изработката на изделията от пристигането на материалите, през кроене, шиене, контрол, до изнасянето на готовия продукт.
Гостите бяха впечатлени от модерната техника, добрата организация и приятната атмосфера за работа.
Много от посетители проявиха интерес към работните позиции във фирмата, заплащането и социалната политика. Личният им контакт с екипа на Дзалли позволиха всеки един възникнал въпрос да намери своя реален и прям отговор.
С прекрасното слънчево време не закъсняха и слънчевите и усмихнати лица на всички учатстници в това събитие след обиколката на фабриката. Пред вратите ги очакваха шатри с подаръци и рекламни материали, както и специално подбран кетъринг. Лекия музикален фон допринесе за приятния завършек на тази първа среща с Дзалли ООД във формат „Отворени врати“.
Благодарим на всички за интереса и отделеното време!
Очаквайте ни отново!

Снимки от събитието може да разгледате в нашата галерия.

#gruemenu.grue

Фабрики

разположение

Работни места

Работни места

Новини

Новини

Събития

Събития

Събития


Повече