#gruemenu.grue

Събития

20 години фирма „ДЗАЛЛИ“

 

IMG 20230630 212218

На 30 юни фирма „Дзалли“ ООД отбеляза своята 20 годишнина. Фирментото парти се проведе в основната производствена база в кв. Войново.

В тържественото си приветствие управителя на „Дзалли“ ООД, подчерта че италианската компания „Калцедония“ не случайно е инвестирала в Габрово – шивашката фирма продължава добрите традиции на габровските текстилци.

Сандро Веронеси – президент на групата „Калцедония“, изрази съжаление, че е възпрепятстван да присъства на празника и чрез Рикардо Романи - Ръководител, международно производство, изпрати поздрави и благодарности към всички, защото „всеки един има принос за състоянието на фабриката, за нейната ефективност, качество и количество на продукцията“.

Инж. Рогина награди служители със стаж 10 години в „Дзалли“, хора, които са „посветени на работата си, професионалисти, които печелят битки всеки ден“.

В забавно-музикалната част на празника участваха група „Туин Пийкс“ и гост изпълнителката Ивана.

Всички присъстващи на партито се забавляваха, танцуваха, пуснаха светещи фенери в небето, а в края на вечерта се насладиха и на красива заря.

 

DSC09082

 

Ден на отворените врати на "Дзалли"

ДЕН НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ НА „ДЗАЛЛИ“ и първият Хандбален турнир

На 21 септември 2019г. (събота) се проведе събитието Ден на отворените врати на „Дзалли“ и Хандбален турнир.

100 vesti statia

В турнира участваха около 65 деца, малки спортисти от ХК „БЪКИ“ и ХК “Чардафон“. Бизнес и спорт се вплетоха в едно.

На събитието присъстваха родителите на децата, служители на фирмата, граждани, както и посетители от няколко държавни институции. Гостите се запознаха с целият производствен процес – от снабдяването с материали до кроене, шиене и изнасяне на готовото текстилно изделие!

Посетителите се впечатлиха още от модерното текстилно оборудване за кроене, условията на труд и мащабите на производствените помещения. Децата подходиха с любопитство и интерес!

Осем отбора участваха в турнира, а срещите бяха умело представяни от спортен коментатор!

Екипът на ДЗАЛЛИ се погрижи да има много детски усмивки в Деня на отворените врати. Всички участници в турнира получиха медали, а за отборите имаше красиви купи с логото на фирмата. Разбира се, имаше и почерпка.

За тези от гостите, които проявиха  интерес, служителите от човешки ресурси информираха за свободните работни места, които предлага компанията.

#gruemenu.grue

Фабрики

разположение

Работни места

Работни места

Новини

Новини

Събития

Събития

Събития


Повече